Tradičně přicházíme s naší jarní novinkou. Ochutnejte křupavou minitku s nivou, ketrou jsme připravili v limitované edici. Vychutnejte si oblíbenou příchuť sýru niva s modrou plísní v kombinaci s nezaměnitelně jemným těstem minitek. Víte jak vznikl název niva? Když se Roquefort stal v polovině 20. Století chráněným názvem, technologa z mlékárny v Českém Krumlově napadla niva, protože modrozelená barva sýra mu připomínala úrodnou louku. Po procesu homogenizace, pasterizace, síření a solení Niva zraje v pivnicích při stálé teplotě 8-10°C a vlhosti 95% během 5 týdnů a díky tomuto důkladnému procesu výroby vznikne slaná, až jemně pikantní chuť sýru, kterou si teď můžete vychutnat v podobě oblíbených minitek.
V případě zájmu o spolupráci nám napište a budeme Vás kontaktovat v nejbližším možném čase.